Arcade show

Naša zgodba

Arcade Show je slovenski projekt večdnevnih retro gaming dogodkov odprtega za javnost pri katerem sodelujejo David Morgan, Marjan Lopuh, Daniel Klavs in Igor Petronijevič.

Ker se zavedamo, da so vsebine korporativnih dogodkov izjemno pomembne in morajo biti skrbno izbrane, smo odprli vrata tudi v to smer. Pred kratkim smo postavili 5 pravih (heavy weight), originalnih, retro fliperjev na zaključni dogodek Luke Koper ter poželi izjemno pozitiven odziv tako naročnika kot organizatorja a nenazadnje samih zaposlenih, ki so se lahko pomerili v individualnih igrah, kakor tudi v Flipper turnirju.

Arcade show je popolnoma flexibilen saj ponuja možnost kombinacij “samo flipper / flipper + arkadni kabineti / samo arkadni kabineti”. Na ta način dodamo edinstveno vsebino vašemu dogodku in marsikomu pričaramo nostalgične spomine.

Naša misija

Ustvariti poglobljena in nepozabna doživetja, ki slavijo bogato zgodovino, raznolikost in veselje do arkadnega igranja, spodbujanje občutka nostalgije, skupnosti in navdušenja med udeleženci vseh starosti.

Naša vizija

Naša vizija je postati glavna destinacija za ljubitelje arkadnih iger v Sloveniji, prepoznavna po naši predanosti ohranjanju kulture iger, prikazovanju najboljših v retro in sodobnih arkadnih igrah ter zagotavljanju platforme za povezovanje, tekmovanje in ustvarjanje spominov za vse življenje. Prizadevamo si navdihniti naslednjo generacijo igralcev, hkrati pa spoštovati zapuščino arkadnega igranja v prihodnjih letih.

Zakaj obiskati Arcade Show?

Nostalgični izlet

Dogodki z arkadnimi igrami udeležencem ponujajo priložnost, da podoživijo zlato dobo igranja iger in obujajo lepe spomine na otroštvo.

Družbena interakcija

Obiskovalci lahko sodelujejo s podobno mislečimi posamezniki, kar spodbuja občutek skupnosti in tovarištva med igralci.

Telesna aktivnost

Nekatere arkadne igre zahtevajo fizično gibanje, kar spodbuja bolj aktivno igralno izkušnjo v primerjavi s tradicionalnimi video igrami (konzole ali PCji).

Nepozabni spomini

Ne glede na to, ali gre za vznemirjenje ob doseganju novega visokega rezultata, povezovanje s prijatelji ob skupnih igralnih izkušnjah, Arcade Show dogodki ustvarjajo trajne spomine.

Izjave obiskovalcev

"Arcade Show me je popeljal nazaj v čas mojega otroštva. Bilo je, kot bi vstopila v časovni stroj nostalgije! Komaj čakam na naslednji dogodek!"
Sara
“Arcade Show je predstavil neverjeten izbor iger, vzdušje pa je kar vrvelo od navdušenja. Spet sem se počutil kot otrok, ki tekmuje za visoke rezultate in ob tem sklepa nova prijateljstva.”
Peter
“Sem ljubiteljica retro iger, z Arcade Show so se mi uresničile sanje. Dogodek je bil dobro organiziran, s fantastičnim izborom iger in obilico prijateljskega tekmovanja. Komaj čakam naslednje leto."
Alja